Πώς η κλιματική αλλαγή «καταστρέφει» την μπύρα
Η υπερθέρμανση του πλανήτη όχι μόνο μειώνει δραστικά την παραγωγή λυκίσκου, αλλά και την ποιότητα του, κάτι που θα αλλοιώσει τη γεύση της μπύρας.
11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023Η υπερθέρμανση του πλανήτη όχι μόνο μειώνει δραστικά την παραγωγή λυκίσκου, αλλά και την ποιότητα του, κάτι που θα αλλοιώσει τη γεύση της μπύρας.
11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023Τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα των αλκοολούχων ποτών και ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας (κανάλι HORECA) αλλά και τις θετικές λύσεις για την ανάκαμψη και τη βιωσιμότητα του κλάδου συζήτησαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι των αρμόδιων φορέων που συναντήθηκαν στο πλαίσιο δράσης της εκστρατείας #EimasteEtoimoi, Κρατήστε μας Θέση! στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη Αθηνών.
11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021Η απόφαση αυτή αφορά όλη την γκάμα των αναψυκτικών της εταιρείας ΧΙΧΟ.
24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021