ESG+Stories

Τρόφιμα

Nespresso Hellas: Έμφαση στη βιωσιμότητα μέσω που προγράμματος «A Zero Waste Journey»

Nespresso Hellas: Έμφαση στη βιωσιμότητα μέσω που προγράμματος «A Zero Waste Journey»

Ξεκινώντας από το 2014, με ένα ποσοστό 1,4% η Νespresso κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό ανακύκλωσης σε 32%, μέσω μιας ισχυρής επικοινωνιακής στρατηγικής, αλλά και καινοτόμων υπηρεσιών όπως το recycling from home.

Ένας Νέος «Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος» Φέρνει Την Αστική Καλλιέργεια Στον Δήμο Πετρούπολης.

Ένας Νέος «Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος» Φέρνει Την Αστική Καλλιέργεια Στον Δήμο Πετρούπολης.

Στόχος είναι ο Λαχανόκηπος να αποτελέσει κέντρο βιωματικής & περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τους πολίτες, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψουν την αξία της ενασχόλησης με τη φύση.

Karpologio και Veggie Cuppa oι ιδέες των γυναικών επιχειρηματιών που βραβεύτηκαν στο Διαγωνισμό «EWA 2023» στην Ελλάδα

Karpologio και Veggie Cuppa oι ιδέες των γυναικών επιχειρηματιών που βραβεύτηκαν στο Διαγωνισμό «EWA 2023» στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Αγροδιατροφή, ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Empowering Women in Agrifood (EWA),  που πραγματοποίησε στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ), σε συνεργασία με τον οργανισμό ΑWomanCanBe.org και το ESG+ Stories, με στόχο να εμπνεύσει και να παρακινήσει γυναίκες, επιχειρηματίες ή μη, να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους και να πετύχουν τους στόχους τους στον τομέα της αγροδιατροφής.

Empowering Women in Agrifood: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στην Αγροδιατροφή

Empowering Women in Agrifood: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στην Αγροδιατροφή

Στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στον τομέα της Αγροδιατροφής» από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ Food) σε συνεργασία με τον A Woman Can Be και το ESG+ Stories, συζητήθηκαν οι προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.