ESG+Stories

Τρόφιμα

Το «Μέλι Κισσούρι» από τη Ν. Εύβοια, κατοχυρώνεται ως ΠΟΠ, με τη συνεισφορά της Principia

Το «Μέλι Κισσούρι» από τη Ν. Εύβοια, κατοχυρώνεται ως ΠΟΠ, με τη συνεισφορά της Principia

Το ανθόμελο «Μέλι Κισσούρι», είναι το φθινοπωρινό ερεικόμελο το οποίο παράγεται στην περιοχή της Καρυστίας από μέλισσες που τρυγούν τα άνθη της πορφυρούς ερείκης (Erica manipuliflora) που φύεται στην περιοχή.

Υπάρχει κάτι το ξεχωριστό στο Staramaki

Υπάρχει κάτι το ξεχωριστό στο Staramaki

Τα Staramakia είναι 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς γλουτένη, πλήρως ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα, και υψηλής ποιότητας, διατηρώντας την υφή και την ουδετερότητα στη γεύση τους για όλον τον χρόνο που απαιτείται για την αργή απόλαυση ενός παγωμένου καφέ.

Nespresso Hellas: Έμφαση στη βιωσιμότητα μέσω που προγράμματος «A Zero Waste Journey»

Nespresso Hellas: Έμφαση στη βιωσιμότητα μέσω που προγράμματος «A Zero Waste Journey»

Ξεκινώντας από το 2014, με ένα ποσοστό 1,4% η Νespresso κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό ανακύκλωσης σε 32%, μέσω μιας ισχυρής επικοινωνιακής στρατηγικής, αλλά και καινοτόμων υπηρεσιών όπως το recycling from home.

Ένας Νέος «Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος» Φέρνει Την Αστική Καλλιέργεια Στον Δήμο Πετρούπολης.

Ένας Νέος «Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος» Φέρνει Την Αστική Καλλιέργεια Στον Δήμο Πετρούπολης.

Στόχος είναι ο Λαχανόκηπος να αποτελέσει κέντρο βιωματικής & περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τους πολίτες, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψουν την αξία της ενασχόλησης με τη φύση.